Træterrasserensning i Vejle og omegn

Vi gør jævnligt rent indendørs, fordi det er rarest at befinde sig i et hjem, som ikke er snavset. På samme måde skal vi huske vores udendørsområder, som også er mere indbydende efter en rengøring. Din træterrasse behøver ikke en lige så jævnlig rengøring som i din bolig, men det danske vejr vil sætte sine spor og beskadige din træterrasse, hvis der aldrig gøres noget ved det.

Hos Total Algefri kan vi rengøre din træterrasse i Vejle, så du kan få glæde af at bruge den igen. En træterrasse vil altid få brugsspor med tiden, men vi sørger for at fjerne det værste snavs og alger.

Billig rensning af din terrasse

Alger er absolut ikke nemt at fjerne, og de spreder sig hurtigt gennem luften. Total Algefri kan fjerne snavs og alger med en behandling til en billig pris, hvor alle kan være med. Vi foretager en grundig rengøring af din træterrasse, så den grønlige farve fra alger og andet snavs forsvinder.

Vores arbejde og benyttede produkter er godkendte af Miljøstyrelsen. Tvivler du på resultatet, foretager vi en gratis prøverens, så du kan se effekten, inden du beslutter dig. Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte os og få et tilbud.

Billig og Professionel Træterrasserensning i Vejle og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)