Træterrasserensning i Skanderborg og omegn

Regn, sne og slud – det danske vejr kan umuligt undgå at sætte sine spor på træterrassen. Det kan medføre alger og smuds samt en grønlig farve på overfladen – og det er et godt tegn på, at din træterrasse snart skal rengøres. Efter en lang periode med et barskt klima, vil din træterrasse helt sikkert trænge til en hjælpende hånd – og det er her Total Algefri kommer ind i billedet.

Hvis din træterrasse har skiftet farve og fået en glat overflade, kan vi foretage en professionel rensning, så både alger og andet snavs vil forsvinde. Vores arbejde vil få træets naturlige farve og glød tilbage, samtidig med at du kan bevæge dig sikkert rundt uden at glide på overfladen af alger.

Vi foretager billige rensninger af terrassen

Hos Total Algefri tilbyder vi gennemførte rensninger af din træterrasse i Skanderborg til en skarp og billig pris. Vores virksomhed og de produkter vi benytter, er godkendt af Miljøstyrelsen, og leverer et effektivt resultat hver gang.

Er du i tvivl om effekten, kan du hos os få foretaget en gratis prøverens. Det giver dig muligheden for at se virkningen, så du kan få en fornemmelse af den høje kvalitet, vi leverer.

Billig og Professionel Træterrasserensning i Skanderborg og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)