Træterrasserensning i Horsens og omegn

Når din træterrasse har gennemgået en sæson med meget regn, slud – og generelt bare hård vind og vejr –kan det med garanti ses på træets stand. En træterrasse vil som udgangspunkt altid blive mørkere i træet med tiden, men hvis overfladen pludselig synes ekstra beskidt og grønlig – så er det tid til en effektiv rensning.

Efter en lang periode med skiftende vejr og temperaturer, kan det ikke undgås, at din træterrasse ser en smule medtaget ud. Total Algefri har muligheden for at løse det for dig med en dybdegående og effektiv rengøring.

Søger du en billig rensning af terrassen?

Hos Total Algefri tilbyder vi en grundig og professionel rengøring af din træterrasse i Horsens. Vi garanterer et flot resultat og en god pris hver gang, så din terrasse kan få gløden tilbage. Vi sørger for at fjerne både snavs og alger med produkter, der er godkendte af Miljøstyrelsen.

Alger kan være svære at få bugt med – de spreder sig nemt gennem luften og sætter sig i overfladen på din terrasse. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Vil du se virkningen, før du beslutter dig, tilbyder vi også en gratis prøverensning som en start.

Billig og Professionel Træterasserensning i Horsens og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)