Træterrasserensning i Århus og omegn

Hvis du har en træterrasse, kan det ikke undgås, at den bliver medtaget af vind og vejr. Det kan medføre, at træoverfladen med tiden bliver ramt af alger, som efterlader den med en grønlig og snavset overflade. Det er ikke kun det æstetiske, der påvirkes af algerne – overfladen kan blive glat, og træet kan tilmed blive beskadiget, hvis algerne ikke fjernes.

Når du trænger til en grundig rengøring af træterrassen, står Total Algefri klar til at hjælpe dig i Århus. Vi tilbyder en grundig og professionel rengøring, så din terrasse kan stå skarpt igen.

Ønsker du en billig rensning af din terrasse?

Vores træterrasserensning er dybdegående og effektiv med en dertilhørende billig pris. Vi sørger for at levere et flot resultat hver gang, så overfladen på din træterrasse kan få sin naturlige farve tilbage. De produkter, vi benytter, er alle godkendte af Miljøstyrelsen, og fjerner både alger og andet snavs.

Ønsker du at se virkningen, tilbyder vi en omkostningsfri prøverens. På den måde kan du få en fornemmelse af effekten, inden du beslutter dig. Er du interesseret i at høre mere, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Billig og Professionel Træterrasserensning i Århus og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)