Fliserens i Horsens og omegn

Bestiller du rensning af dine fliser i Horsens, står vores professionelle fagfolk hos Total Algefri altid klar til at hjælpe dig med at fjerne uønsket algevækst. Både i din indkørsel og på din terrasse. En alge- og mosfri terrasse er flot at se på, men som årene går, udsættes fliserne naturligvis for lidt af hvert. Mos og alger er med til at ændre på flisens farve og får med tiden overfladen til at se trist ud. Hvilket resulterer i, at de ikke længere er pæne at se på. Sol, regn, frost og sne er hårde vilkår for fliserne, og konsekvenserne kan nemt ses på flisernes overflade.

Rensning af fliser i Horsens

Flisepest er et velkendt fænomen hos mange husejere, og rens af flisepesten kan være et stort og længerevarende arbejde at gå i gang med. Hos Total Algefri arbejder vi professionelt med rensning af fliser og vores fliserens er både billig og effektiv.

Udover at rense dine fliser sørger vi også for at imprægnere hver enkelt flise. Ved at imprægnere fliserne, undgår du, at vand og fugt trænger ind i flisen, og derved laver frostskader, når frosten kommer.

Bor du i eller omkring Horsens så kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud på billig og effektiv fliserens. Alt fliserens hos Total Algefri er udført af vores professionelle fagfolk.

Billig og Professionel fliserens i Horsens og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)