Facaderens i Kolding

Er du træt af at se på en facade, der ser grønlig, grå og misvedligeholdt ud? En facaderens kan være med til at forbedre helhedsindtrykket og rammerne om dit hjem. Hos Totalalgefri tilbyder vi professionel rens- og algebehandling af dine udendørs arealer. Vi sørger for at behandle facaden nænsomt, men har samtidig fokus på, at algerne skal fjernes. Ved algerens kan du naturligvis nyde synet af de rene facader, der uden tvivl vil klæde dit hjem – men derudover forlænges facadens levetids samtidig, når den er fri for alger.

Trænger dine facader til algerens?
Er du bosat i Kolding, og søger du algerens af facader, fliser og andet belægning? Totalalgefri er kun et opkald væk. Vi tilbyder vores services i hele Jylland, og kører naturligvis også til Kolding og omegn. Vi arbejder effektivt og grundigt, hvilket også kan ses på vores billige priser. Læg dertil at vi kun algebehandler med et algemiddel, der er godkendt af miljøstyrelsen, hvilket sikrer fokus på kvalitet såvel som omtanke for miljøet.

Har du en opgave, som vi skal løse for dig? Du er mere end velkommen til at ringe, sende en mail eller kontakte os gennem kontaktformularen. Vi har desuden garanti på vores behandlinger samt gratis prøve af flise- og facaderens.

Billig og Professionel Facaderens i Kolding og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)