Algerens i Århus

Algerens i Århus

Har du en drøm om at blive fri for algerne på alt, hvad der gælder udendørs overflader? Hos Totalalgefri.dk hjælper vi vores kunder med netop at få den drøm opfyldt. Vi udfører algerens og -behandling af fliser, træterrasser, facader på huset samt taget. Når vi har renset og behandlet dine fliser, så sørger vi samtidig for at give overfladen imprægnering som et beskyttende lag, hvis du ønsker det.

Søger du grundig algerens i Århus? Giv os et kald. Når vi har været på besøg, kan du glæde dig over dine rene og pæne fliser samt nyde synet af de rene husmure. Det er alt sammen noget, der er med til at forbedre udtrykket og rammerne omkring dit hjem.

Bliv algerne kvit med Totalalgefri
Trænger dine flisegange, gårdspladsen og terrassen til en omgang algerens? Måske er du ved at være træt af at se på de brune, grå og grønne plamager, der plager dine fliser, eller går du med overvejelserne om helt at skifte fliserne ud? Vi kommer gerne ud, tager et kig på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Fordelene ved algerens er mange – du kan glæde dig over udseendet, men derudover forlænger du samtidig fliser og facaders levetid ved at blive algerne kvit. Kontakt os på telefon eller mail i dag, og lad os give dine overflader en effektiv algerens.

Billig og Professionel Algerens i Århus og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)