Algebehandling i Sønderborg

Når vejret både byder på regn og sol, så kan vi roligt forvente at se masser af algevækst på flise- og træterrasser samt husfacader. Algevækst er uundgåeligt, og derfor tilbyder vi professionel, men billig, algehandling, så du kan blive algerne kvit én gang for alle sæson efter sæson. Er du en af dem, der har fliserens og algebehandling på listen over ting, der skal gøres i løbet af weekenden, så kan du roligt sende opgaven videre til os. Vi sørger for at udføre arbejdet grundigt med effektivt, således at du inden længe kan nyde en ren og pæn fliseterrasse.

Algebehandling i Sønderjylland

Er du bosat i Sønderjylland, så kan du roligt give os et kald. Vi tilbyder algebehandlinger i Sønderborg og omegn året rundt – og kommer også gerne forbi dig og tager et kig på opgaven samt kommer med en pris. Hvis du ønsker et overblik over priserne på vores arbejder, så tag et kig på prislisten her.

Foruden algebehandling af fliser og træværk tilbyder vi også at rense både tag og facader på huset. På den måde kan du med få midler forbedre udseendet og dit hjems fremtoning betydeligt. Når fliserne i gårdspladsen og terrassen er renset, så sørger vi også gerne for at give det imprægnering, således at fliserne er beskyttet mod det danske vejr.

 

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling i Sønderborg

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)