Algebehandling i Skanderborg

Det er ikke til at undgå, at fliser, facader og træterrasser bliver angrebet af alger i løbet af året. Det danske vejr er ustadigt og byder både på regn, rusk og varme fra solen – hvilket er de ideelle vækstbetingelser for alger og andet vækst på udendørs overflader. Hos Totalalgefri kan vi hjælpe dig med at komme de uvelkomne alger og gevækster til livs. Vi tilbyder algebehandling, rens og imprægnering af dine fliser, facader på huset og på træterrassen. Ønsker du en professionel men billig samarbejdspartner, så giv os et kald eller brug kontaktformularen. Trænger dit tag til algebehandling? Den klarer vi også.

Vi udfører vores arbejde grundigt, men effektivt – og det kan ses på vores priser. På Totalalgefri.dk finder du en prisliste på alle vores ydelser.

Effektiv algebehandling af fliser, facader og træ

Er du bosat i Skanderborg og omegn – og kunne du godt bruge en hjælpende hånd til at få bugt med algerne? Vi står klar til at køre ud og klare arbejdet for dig. Alt du skal gøre er at rette henvendelse til os, så sørger vi for at finde en løsning, som er tilfredsstillende for dig. Inden længe kan du nyde synet af en ren flisegang og indkørsel, eller glæde dig over træterrassens naturlige farve, der er kommet igen efter en algebehandling.

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling i Skanderborg og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)