Algebehandling i Nyborg

Begynder dine fliser at blive grønlige og misfarvede? Eller savner du en skinnende og ren farve på dit tag? Så kan det med stor sandsynlighed være en fordel for dig at få foretaget en algebehandling. Hos Totalalgefri står vi klar til at hjælpe dig med at komme problemer med alger til livs. Totalalgefri rykker ud i forskellige landsdele og byer såsom Nyborg.

En af fordelene ved en algerensning foretaget af os er, at du med det samme vil kunne se resultatet af arbejdet. Når vi har foretaget behandlingen, vil du hurtigt kunne nyde en ren terrasse, facade på huset eller lignende, og det vil alt sammen se ud som nyt.

Flere fremtidige fordele

Udover en flot, ren facade får du ved algerensning af tag, husmure og lignende også den fordel, at det virker forebyggende på skader. Sker der eksempelvis en ophobning af mos og alger på taget eller husets facade, kan det i værste tilfælde resultere i fugt- og frostskader, da algerne holder på fugten. Vi hjælper dig gerne med at blive algerne kvit, så du kan passe godt på dit hjem. Vi har de rette midler, behandlingsmetoder samt den fornødne erfaring og viden til, at du kan komme dine problemer med alger til livs.

 

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling i Svendborg

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)