Algebehandling i Middelfart

Er du bosat i Middelfart eller i omegnen – og har du fliser, facader eller en træterrasse, der trænger til en kærlig hånd? Hos Totalalgefri står vi klar til at varetage opgaven for dig. Du kan trygt overlade behandlingen af dine facader og fliseoverflader til os, vi går effektivt til arbejdet – men aldrig på bekostning af kvaliteten og grundigheden. Så ønsker du en professionel, men billig samarbejdspartner, så kan du roligt tage kontakt til os.

Her på hjemmesiden finder du information om de forskellige behandlinger, vi foretager – heriblandt algebehandling, fliserens, imprægnering og behandling af tag. Du finder desuden også en prisliste på diverse opgaver. Giver du os et ring, tager vi hellere end gerne en snak om, hvad der er den bedste løsning for dig.

Algebehandling af fliser, facader og træterrasse

Selvom algebehandling giver dig et tydeligt resultat nu og her, så er det også en god investering på den lange bane. Alger, der gror på facader og fliser, fungerer som små svampe, der suger og holder på fugten, som kommer med den danske vejr. Får algerne lov til at blive siddende, så de forsage fugt- og frostskaber. Så når du vælger en professionel samarbejdspartner til at klare algerensningen for dig, så forlænger du samtidig levetiden på dine udendørs overflader og facader.

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling i Middelfart og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)