Algebehandling i Kolding

Fliserne i indkørslen, på gangarealer og terrassen tager sig bedst ud, når de er rene og frie for misfarvninger og algevækst. Ingen tvivl om det. Men vejen til at kunne nyde de rene fliser er belagt med hårdt arbejde og knofedt – med mindre du ringer efter os i Totalalgefri. Hos Totalalgefri kan vi tilbyde et bredt udvalg af behandlinger, som kan gøre dine facader, fliser og træarealer frie for alger.

Du skal se vores arbejde som en investering, der giver dig syn for sagen nu og her, men samtidig også som en investering, der er fordelagtig på den lange bane. Alger, der gror på fliser og facader, fungerer som små svampe, der holder på væsken, der kommer i løbet af året. De kan derfor være årsag til både fugt- og frostskader, hvis ikke de fjernes ind imellem. Med algebehandlinger af dine facader eller fliser, kan du komme skaderne i forkøbet – og samtidig nyde de rene overflader.

Professionel algerens i Kolding

Søger du en professionel, grundig men samtidig billig samarbejdspartner, som kan tage varetage opgaven for dig? Hos Totalalgefri.dk har vi erfaring med store som små opgaver – og faktisk, så tilbyder vi gratis prøve af flise og facaderens, hvis du ønsker at få syn for sagen. På Totalalgefri.dk finder du prislisten på alle vores behandlinger. Du er også meget velkommen til at give os et kald, skrive en mail eller benytte dig af kontaktformularen.

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling i Kolding og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)