Algebehandling i Horsens

Søger du en professionel samarbejdspartner, der kan give dig syn for sagen, når det gælder algebehandling? I så fald er Totalalgefri.dk den rette til opgaven. Vi tilbyder algebehandling og rens af dine fliser og facader, samt nænsom behandling af din træterrasse. På bare få timer kan du nyde synet af en pæn og ren indkørsel, gangareal eller terrasse – helt uden at røre en finger.

Når vi går til opgaven, trækker vi på vores erfaring med professionel behandling af diverse overflader, hvilket sikrer høj kvalitet af resultatet og effektiv arbejdsgang. Hvis du ønsker et overblik over priserne på vores algebehandlinger, så kan du tage et kig på prislisten her. Vi tager os både af algebehandling, fliserens og imprægnering af dine overflader samt behandling af tag.

Fliserens og algebehandling i Horsens

Er du bosat i Horsens eller i omegnen – og trænger dine fliser til en kærlig hånd, så skal du ikke tøve med at give os et kald. Vi står klar til at varetage opgaven, uanset hvor slemt det står til – vi gør med andre ord altid vores bedste. Derfor er vi også godkendt af miljøstyrelsen for det algemiddel, vi bruger. Du kan til enhver tid kontakte os på telefonen, på mail eller gennem kontaktformularen her på hjemmesiden.

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling i Horsens og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)