Algebehandling i Hobro

Står algebehandling på din to-do-liste? Du kan roligt sende opgaven videre til os i Totalalgefri. Vi tilbyder professionel men billig algebehandling af dine fliser og facader samt skånsom behandling af dit træværk på terrassen. Vores behandlinger udføres med algemiddel godkendt af miljøstyrelsen, hvilket både sikrer kvaliteten af vores arbejde samt omtanken for miljøet, vi påvirker i arbejdet.

Du kan med andre ord se frem til at nyde synet af rene, pæne og indbydende flisegange, fliserne i indkørslen og på terrassen. Det er noget af det, der er med til at forbedre helhedsindtrykket af rammerne om dit hus og hjem. Trænger husets facader samt tag også til en tur? Det tilbyder vi naturligvis også som algebehandling.

Bliv algerne kvit med Totalalgefri

I Danmark får vi i løbet af et år både masser af vand, vind, sne og sol, hvilket tilsammen udgør de ideelle vækstbetingelser for alger og andet, der gror på fliser og facader. Det er vigtigt, at komme algerne til livs – og ikke kun på grund af udseendet på din terrasse og hus. Algevækst kan i værste tilfælde være med til at forsage frost- og fugtskader i fliser og facader. Derfor udfører vi året rundt algebehandlinger i Hobro og omegn hos kunder, der som dig har det på listen og ting, der skal gøres.

 

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling i Horbro

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)