Algebehandling i Herning

Har du overvejet at få nogen til at klare fliserens og algebehandlingen for dig? Uanset, så vil vi anbefale dig at benytte en professionel udbyder til at varetage arbejdet. Hos Totalalgefri har vi erfaring med alt fra algebehandling af tag og facader til rens af træterrasse, fliserens og indprægning. Du får med andre ord en professionel samarbejdspartner, der kan varetage store som små opgaver – og så giver vi tilmed gratis prøve på flise- og facaderens, så du kan få syn for sagen.

Er opgaven mere, end hvad du selv kan klare, så tøv ikke med at kontakte os! Du kan fange os på telefon, mail eller benytte kontaktformularen her på hjemmesiden. Du finder oversigt over priserne her.

Fliserens og algebehandling i Herning

Hos Totalalgefri.dk skræddersyer vi en løsning til dig, der sikrer dig det mest tilfredsstillende resultat som muligt. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven, giver råd og vejledning og sørger for, at dine overflader får den rette behandling og efterfølgende imprægnering. Algebehandling er både en langsigtet og kortsigtet investering, som giver dig syn for sagen nu og her samt forbygger mod fugt- og frostskader i facaden eller fliserne. Læg dertil, at vi er godkendte af Miljøstyrelsen, hvilket stiller høje krav til de algemidler, vi bruger hjemme hos dig.

 

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling i Herning og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)