Algebehandling i Fredericia

Fliser, facader og træterrasser er noget af det, der kan være hårdt medtaget efter sæsoner med både regn og sol. Og eftersom at det kan være svært at dække store overflader af, så vil de uundgåeligt blive udsat for meget fugt og varme i løbet af et år – hvilket giver algerne gode vækstbetingelser. Der er én ting at gøre: algebehandling.

Hos Totalalgefri tilbyder vi professionel algebehandling af dine frisearealer og facader samt rens af din træterrasse. Vi sørger for, at du hurtigt kan nyde synet af en flot og ren terrasse helt uden at røre en finger. Giver du os et kald, så kan vi sammen finde den løsning, der er giver dig det bedste resultat.

Flise- og facaderens i Fredericia

Er du bosat i Fredericia og omegn, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kommer glædeligt ud, ser på opgaven og løser den, uanset hvor grelt det står til – vi tilbyder tilmed en gratis prøve af flise og facaderens. Og vil du vide mere om vores priser på de forskellige opgaver, så finder du prislisten her. Trænger dit tag også til en algebehandling, så klarer vi også den opgave. Vi udfører arbejdet effektivt, men går aldrig på kompromis med kvaliteten.

 

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling i Fredericia og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)