Algebehandling i Ebeltoft, Grenå & Djursland

Trænger dine udendørs overflader til en behandling, så du kan komme de uvelkomne alger til livs? Algefrie fliser, facader og terrasser tager sig bedst ud, det er der ingen tvivl om. Hos Totalalgefri.dk tilbyder vi professionel, effektiv algebehandling af dit træværk, fliser på gårdspladsen eller på terrassen. Vi sørger for at dine grønne, sorte og pestbesatte fliser rengøres og behandles, så de kommer til at fremstå rene og pæne.

Er du bosat i Ebeltoft og omegn, så tøv ikke med at give os et kald eller send en mail. Vi kommer gerne forbi, og tager et kig på din opgave og giver et tilbud. Af os kan du forvente høj kvalitet men til billige priser. Vi søger desuden for, at vores algemiddel er godkendt af miljøstyrelsen, hvilket sikrer omtanken for miljøet.

Tilbud om algebehandling i Grenå

Hos Totalalgefri oplever vi, at algebehandlinger kan være med til at forbedre indtrykket og rammerne om dit hjem betydeligt. Samtidig kan du glæde dig over, at algefrie fliser ikke bare ser bedre ud – levetiden forlænges samtidig, fordi de fugtholdige alger er væk. Du undgår med andre ord fugt- og frostskader, som kan komme, når temperaturen falder og vandet algerne holder på udvider sig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

 

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling i Ebeltoft, Grenå & hele Djursland

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)