Algebehandling i Århus

Trænger dine facader til at blive frisket op, eller kunne dine terrasser godt bruge en grundig algebehandling? Hos Totalalgefri tilbyder vi effektiv algebehandling og rens af både fliser, facader og træværk i Århus og omegn. Vi udfører arbejdet med grundighed og trækker på vores erfaring, når vi går til opgaven hjemme hos dig. Alt du skal gøre er at kontakte os på telefonen, sende en mail eller bruge kontaktformularen – så sørger vi for at komme med en pris på opgaven.

Professionel algebehandling

Ønsker du at holde dine fliser og facader rene sæson efter sæson – og helt uden at røre en finger – så tag kontakt til os i Totalalgefri! Uanset hvor grelt det står til hjemme hos dig, så sikrer vi, at resultatet er tilfredsstillende for dig, så du igen kan nyde synet af de rene fliser på terrassen eller en algefri husmur. Foruden et pænere udseende, så virker algebehandling også forebyggende, fordi risikoen for frost- og fugtskader bliver mindre. Alger holder på fugten, der uundgåeligt kommer med det ustadige, danske vejr -og derfor skal du også se det som en investering, der forlænger levetiden af dine fliser, træterrasser og facader.

Vi udfører vores arbejde grundigt men effektivt, hvilket afspejles i vores priser. Vil du vide mere om priserne på vores behandlinger? Du finder prislisten her.

 

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling i Århus og omegn

Vi tilbyder: Rensning af terrasse – Fliserens – Facaderens

Kontakt os herunder eller ring 31 31 33 14

Blank Form (#3)